De kernwaarden van Yitch: Agile

Het voordeel van een multinational als partner is dat je altijd kan beschikken over een indrukwekkend aanbod. Echter, heel wat van deze grote bedrijven blijken behoorlijk log. Dat is meteen ook de reden waarom veel bedrijven opteren voor een meer bescheiden aanbieder bij hen om de hoek. Het aanbod mag dan misschien wat kleiner zijn, maar je wordt als klant veel sneller verder geholpen.

 

Multinationale of liever lokale partners?

Maar wat als we je vertellen dat bedrijven niet per sé deze compromissen hoeven te maken. Wie een partnership aangaat met Yitch, kan genieten van het aanbod van een multinational, en ineens ook van de snelheid van een KMO.

 

Volledig in balans

Want Yitch is erin geslaagd het ultieme evenwicht tussen schaal en snelheid te bewerkstelligen. Met 4 filialen in 3 landen zijn we klein noch groot, maar hebben we toch voldoende slagkracht én lokale verankering om bedrijven zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

 

Die wendbaarheid zit ook ingebakken in de persoonlijkheid van onze technische experts. Als geen ander begrijpen ze dat niet alleen snelheid essentieel is om een productieomgeving te optimaliseren, maar ook de keuzevrijheid van kwalitatieve componenten en software om zo tot de best mogelijke oplossing te komen.

 

Ben ook jij wendbaar? Toon het ons!

 


Check zeker onze jobs!

Share this article:

Share this article: