De kernwaarden van Yitch: Unchained

Hoewel nogal wat fabrikanten van hardwarecomponenten, zoals PLC’s en sensoren, ons vakmanschap erkennen, kiezen we er bij Yitch nadrukkelijk voor om onze oplossingen merkonafhankelijk te ontwerpen.

 

Met open vizier

Dit betekent echter niet dat we ons hardnekkig verzetten tegen het gebruik van ‘s werelds meest gekende merken van hard- of software in een of andere configuratie, maar eerder dat we ons vizier én onze opties te allen tijd willen open houden.

 

"Het zullen heus niet altijd de grootste fabrikanten die de oplossing in huis hebben voor een bepaald digitaliseringsvraagstuk!"

 

We zijn er immers van overtuigd dat het niet altijd enkel de fabrikanten hoeven te zijn met het grootste assortiment (of het grootste marketingbudget) die de best mogelijke oplossing kunnen verstrekken voor een bepaald digitaliseringsvraagstuk.

 

De oplossing vraagt de componenten, niet omgekeerd

Ook meer bescheiden merken kunnen soms het beste antwoord in huis hebben op een specifieke vraag. We zijn ook vastberaden om vast te houden aan deze aanpak. Immers, op vlak van procesoptimalisatie zijn het niet de bouwstenen die de oplossing bepalen, maar de oplossing zelf die een bepaalde invulling zal vergen, ook qua componenten. Ongeacht wie deze heeft geproduceerd…

 

Hou je ervan om met open vizier bepaalde problemen te tackelen? Dan ben jij misschien een Yitchie in wording!

 


Check zeker onze jobs!

Share this article:

Share this article: