Let's give it up for YITCH!

Na een kwarteeuw als Reditech heeft de specialist in de slimme optimalisering van productiebedrijven ervoor gekozen de activiteiten verder te zetten als YITCH. Met de nieuwe naam willen bedrijfsleiders Werner Fransen en Wim Van Soom niet alleen de activiteiten van het bedrijf in de kijker zetten, maar vooral ook hun belangrijkste troef: de medewerkers.

 

'Yitch'.

 

Een plotse verandering zorgt altijd voor een kleine schok.

"We beseffen dat sommigen misschien wat zullen schrikken de naamsverandering", zegt Werner Fransen, die samen met Wim Van Soom verantwoordelijk is voor de strategie van de optimalisatie- en digitaliseringsspecialist. De tijd was er echter rijp voor, zegt hij. "We waren klaar voor de volgende stap!"

 

Waarom Yitch?

 

Blijkbaar leefde al langer het gevoel dat er iets moest veranderen, om zo de identiteit van het bedrijf beter tot uiting te laten komen in de naamgeving.

 

"Van zodra we dat eerste gevoel - die kriebel, zeg maar - konden koppelen aan zowel onze activiteiten ('T(e)ch') als aan onze belangrijkste asset - het team en de klanten ('You'), bleek de keuze voor een nieuwe naam niet meer dan vanzelfsprekend: Yitch!"

 

Share this article:

Share this article: