"Yitch is thuiskomen, of het nu in Bornem of Genk is!"

Op maandag 19 april, nog geen maand na de launch van de nieuwe merknaam trad Sven Boden als eerste volbloed Yitchie in dienst. Na een half jaar achtte Sven zélf de tijd rijp om even de balans op te maken. 

 

 

Topteam

Beginnen deed Sven met een open deur in te trappen, zeker na de recente collectieve beklimming van de Mont Ventoux: "De trip was geweldig, werkelijk een top-teambuilding! En dé gelegenheid bij uitstek om veel collega's te leren kennen in slechts 3 dagen!"

 

Topjob

Ook het werk zelf meent Sven na een half jaar afdoend te kunnen evalueren.

"Ik ben ondertussen aan m'n derde project toe, en bij ieder project lijkt de uitdaging en diepgang nog wat meer toe te nemen. En die groei, die sluit perfect aan op de verwachtingen die ik koesterde toen ik hier net startte. Ik krijg de kans veel bij te leren, en kan bovendien ook terugvallen op de ervaringen van andere collega's, zowel met specifieke klanten als met bepaalde developmentomgevingen."

 

Topsfeer

Ook de sfeer is naar eigen zeggen geweldig. "Ongeacht of ik naar kantoor ga in Bornem of Genk, het voelt sowieso als thuiskomen. Nooit zie ik iemand opgejaagd of gestresst, en gezien iedereen met een ontspannen uitstraling aan het werk is, reflecteert dit bovendien ook positief op m'n eigen gemoedstoestand."

Share this article:

Share this article: